shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00лв.
View Cart Check Out

Юнак отново новатори

Юнак отново новатори

Бейзболният отбор на Юнак ще е първият в България, който ще има удоволствието да носи шапки от Американския гигант New Era. След няколкомесечни преговори и изготвяне на индивидуален дизайн, шапките са вече факт, а Юнаците ще дебютират с тях, в мача си срещу София Блус, тази събота 13 май.
New Era е компания с почти 100г. история и опит в произвеждането на бейзболни шапки, като през 1934г. за първи път произвеждат шапки за MLB (Cleveland Indians), а от 1993г. получават правото, да се грижат за всички клубове в MLB. Моделът на Юнашките шапки е New Era 9FIFTY (с регулируема закопчалка), който е идентичен с 59FIFTY, който използват отборите от MLB, NFL и NBA.
„Бейзболната шапка е най-важният артикул от бейзболната екипировка и затова държахме шапките на Юнак да са от най-високо качество. Те са нашето „знаме“ на терена и извън него.“ , сподели Денис Димитров, който е идеолог и реализатор на проекта “Юнак с New Era“.
КБС Юнак благодари на Александър Василев и Елина Черкезова-Велева, за съдействието, което оказаха за изпълнението на проекта.